Aannemersbedrijf Deventer

Aannemersbedrijf Gerrit Flierman B.V. uit de regio Deventer is al vele jaren een betrouwbare partner voor (bouw)bedrijven, overheden en instanties. Op projectmatige basis hebben we een uitmuntende reputatie opgebouwd als het aankomt op het uitvoeren van grondwerk, het plaatsen en vervangen van rioleringen, bestratingswerk, verduurzamingswerkzaamheden en het plaatsen van ondergrondse containers. Dit maakt ons het meest vooraanstaande aannemersbedrijf van Deventer en omstreken. Onze klanten beschrijven ons werk als veilig, vakkundig en functioneel.

Aannemer in grond-, weg- en waterbouw

Voor het merendeel van onze werkzaamheden kunnen we leunen op onze eigen ervaren vakmensen en ons complete machinepark. Waar nodig kunnen we daarnaast een beroep doen op onze vaste, betrouwbare ketenpartners. Samen hebben we in de loop der jaren talloze overheidsopdrachten en opdrachten voor bedrijven naar volle tevredenheid mogen volbrengen. Is uw organisatie dus ook op zoek naar een vakkundig aannemersbedrijf binnen een straal van 40 kilometer van Deventer? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op. Ook voor grondverzet in Deventer bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons aannemersbedrijf uit Bathmen, nabij Deventer, houdt zich bezig met grond-, weg- en waterbouw. Een uitgebreid palet aan werkzaamheden dus. Concreet houdt dit in dat we bijvoorbeeld (druk)rioleringen leggen, verhardingen aanbrengen, grondwerk voor nieuwbouwprojecten verrichten, bestratingswerk uitvoeren voor (onder meer) gemeenten, grond- en hekwerk uitvoeren voor scholen, complete bedrijventerreinen herinrichten, tankstations renoveren en meer. 

Samenwerken zonder zorgen

Als ervaren aannemersbedrijf uit de regio Deventer zien wij het als onze taak om de realisatie van uw project van begin tot eind in handen te nemen. We zorgen voor een sluitende planning, stemmen de werkzaamheden af met onderaannemers en andere betrokken partijen en nemen de communicatie met de omwonenden voor onze rekening. Zo weten we gedurende het gehele project precies wat er speelt en vormen we een vast aanspreekpunt voor uw organisatie.

Aannemersbedrijf Deventer

Ons werkgebied

Hoewel ons aannemersbedrijf gevestigd is onder de rook van Deventer spreidt ons werkgebied zich ver uit over de omliggende regio. Zo werkten we in het verleden reeds in de opdracht van de gemeente Wijhe, waren we actief in de binnenstad van Amersfoort en zijn we regelmatig bezig met projecten in Twente en de Achterhoek.

Flexibel aannemersbedrijf nabij Deventer

Als u ervoor kiest om gebruik te maken van onze diensten weet u dat u op ieder moment een beroep op ons kunt doen. We zijn altijd bereikbaar en bovendien flexibel, zodat we snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. Bij de realisatie van welk bouwproject dan ook komen immers altijd onvoorziene omstandigheden en problemen om de hoek kijken. Als flexibele aannemer zorgen we er dan voor dat de bouw zo efficiënt mogelijk verloopt, door de inzet van het juiste personeel op de juiste momenten.

Aannemersbedrijf Deventer certificeringen

Contact met ons aannemersbedrijf nabij Deventer

Wilt u ook gebruikmaken van de diensten van ons betrouwbare en flexibele aannemersbedrijf uit Bathmen bij Deventer? Bel ons dan meteen via 0570-54 20 86, stuur een e-mail naar gf@gerritfliermanbv.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Ons aannemersbedrijf uit de regio Deventer helpt uw organisatie graag bij de realisatie van uw project.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.