Milieuwerk

Gerrit Flierman B.V. voert alle milieuwerken voor u uit. We verzorgen het project van begin tot eind. Bijvoorbeeld het verwijderen van asbest en het saneren van de bodem of het grondwater. Maar ook sloopwerkzaamheden en het aanleggen en inrichten van een tankstation voeren wij graag voor u uit.

Veiligheid en milieu – Efficiënt recyclen

We gaan efficiënt te werk door vrijgekomen schoon puin ter plaatse te breken en te hergebruiken als fundering voor nieuw aan te leggen infrastructuur. Alle andere vrijgekomen materialen worden gesorteerd en afgevoerd naar gespecialiseerde verwerkingsbedrijven, zodat er weer nieuwe grondstoffen van kunnen worden gemaakt.

Benieuwd naar ons werk? Bekijk hieronder een impressie van onze milieuwerkprojecten.

Nieuwbouw distributiecentrum Heineken

Opdrachtgever: Aan de Stegge Twello vof
Plaats: Oss

Werkzaamheden
Leveren en verwerken van zand (circa 40.000 m3), leveren en verwerken menggranulaat (circa 18.000 ton), leveren en aanbrengen terreinriolering. Het menggranulaat komt uit eigen sloopwerken en is hier, nadat het is gebroken, opnieuw toegepast.

Nieuwbouw kantoor Le Maire

Opdrachtgever: Schutte bouw & ontwikkeling
Plaats: Arnhem

Werkzaamheden
Ontgraven en ter plekke zeven van circa 4500 m3 grond, leveren en aanbrengen riolering, leveren en aanbrengen straatwerk. De gezeefde grond is op andere werken hergebruikt.

Sloop kantine sportvereniging

Opdrachtgever: Gemeente Deventer
Plaats: Deventer

Werkzaamheden
Slopen pand aan de Sportveldenlaan Deventer, opruimen hekken, verharding en lichtmasten.