Bestrating Deventer

Gerrit Flierman B.V. is de specialist in openbare bestrating in Deventer en omstreken. Met gedreven vakmensen en professionele apparatuur hebben we al vele wegen, pleinen en kademuren geplaatst en gerenoveerd. Wij zijn het aannemersbedrijf waar u als gemeente, provincie, bouwbedrijf of (andere) instantie op kunt bouwen. Heeft u dus een bestratingsproject in of nabij Deventer dat u door een ervaren projectaannemer wilt laten uitvoeren? Neem dan gauw contact met ons op.

Specialist in projectbestrating

Al jaren verzorgen wij de bestrating voor grotere projecten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan complete herinrichtingen van straten, nieuwe schoolpleinen en bedrijventerreinen. Hierbij hebben we de mogelijkheid gebruik te maken van hoogwaardige mechanische hulpmiddelen, die we in eigen beheer hebben. Zo kunnen we snel en zorgvuldig te werk gaan, waardoor uw complete project vlotter kan worden afgerond. Het leveren van kwaliteit staat daarbij vanzelfsprekend altijd voorop.

Onze succesvolle bestratingsprojecten

Wij zijn met ons aannemersbedrijf gevestigd vlakbij Deventer, namelijk in het nabijgelegen Bathmen. Veel van ons bestratingswerk vindt dan ook in of rondom deze Hanzestad plaats. Echter is ons werkgebied aanzienlijk breder dan dat. Zo deden we recentelijk nog de herinrichting van het terrein van een grote pallethandel met bestrating in Apeldoorn en werken we regelmatig in opdracht van diverse gemeenten in Overijssel en Gelderland.

Om een beeld te krijgen van ons bestratingswerk hebben we enkele recente projecten voor u op een rij gezet. Zo kunt u zien hoe we in opdracht van de gemeente Deventer de Schuilingstraat herinrichtten en de Pothoofdkade vervingen. Daarbij waren we niet alleen verantwoordelijk voor het grond- en straatwerk, maar legden we bovendien openbare verlichting aan, dienden leidingen verlegd te worden en waren we verantwoordelijk voor de groenvoorziening en het metselwerk van de kademuren.

Bestrating Deventer certificeringen

Bestrating in Deventer, grondwerk en waterbouw

Zoals uit bovenstaande al blijkt doet ons aannemersbedrijf meer dan alleen bestrating. Wij voorzien in het complete palet van grond-, weg- en waterbouwprojecten. Naast bestratingswerk in Deventer verrichten we dan ook grondverzet, rioleringswerk, milieuwerk en plaatsen we ondergrondse containers, veelal in opdracht van gemeenten. Daarmee kunnen we dus de gehele nieuwbouw of renovatie van een (water)weg voor onze rekening nemen.

Bestrating Deventer

Contact voor bestrating in Deventer

Wilt u met uw gemeente, provincie of bouwbedrijf samenwerken met aannemersbedrijf Gerrit Flierman B.V.? Neemt u dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0570-54 20 86, per e-mail via gf@gerritfliermanbv.nl of door ons contactformulier te gebruiken. Wij kijken graag wat we voor uw bestratingsproject in Deventer of omstreken kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.