Grondwerk

Het bouwrijp maken van terreinen voor nieuw te bouwen objecten, het ontgraven van bouwputten tot enkele 10.000 m³, het spitten en afwerken van tuinen voor oplevering van een project. Het zijn slechts een aantal voorbeelden van het soort grondwerken dat aannemersbedrijf Gerrit Flierman B.V. uitvoert. We beschikken over modern materieel waarmee we onze grondwerkzaamheden efficiënt uitvoeren. Dit maakt zowel een strakke tijdsplanning als strikte budgettering haalbaar.

Grondwerkprojecten

Bekijk hieronder een impressie van onze grondwerkprojecten.

Terreininrichting Museum More

Opdrachtgever: Koninklijke Ginkel Groep
Plaats: Gorssel

Werkzaamheden
De parkachtige inrichting van het museum is door architect Michael van Gessel zo ontworpen dat het museum ‘verbinding maakt met de omgeving’. Wij hebben het grondwerk, de riolering, de verharding en de verlichting verzorgd. Hierbij zijn mooie materialen gebruikt, zoals gebakken klinkers en Belgisch hardsteen.

Nieuwbouw PNO Boreelkazerne

Opdrachtgever: Aan de Stegge Twello vof
Plaats: Deventer

Werkzaamheden
Ontgraven, zeven en afvoeren van 50.000 m³ schone en Categorie 1 grond, uitkomend puin ter plaatse breken en verwerken (circa 4.500 m³), leveren en aanbrengen van 16.000 m² straatwerk ten behoeve van de parkeergarage.

Woonrijp maken Vellertzoom fase III

Opdrachtgever: Gemeente Apeldoorn
Plaats: Apeldoorn

Werkzaamheden
Grondwerk, riolering, inrichten buitenterrein met wadi’s en natuursteen verharding. Ook de groenvoorziening maakte deel uit van dit project.