Grondverzet Deventer

Met het beste moderne materieel en professionele vakmensen realiseerden wij reeds voor vele (grote) projecten het grondverzet in Deventer. Door snel, nauwkeurig en efficiënt te werk te gaan blijft u als opdrachtgever binnen de opleveringstermijn en bovendien binnen uw budget. Bij ons GWW-aannemersbedrijf gaan vakkundigheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid hand in hand. Onze opdrachtgevers – veelal bouwbedrijven, overheden en gemeenten – weten dit te waarderen.

De noodzaak van grondverzet in Deventer

Bij vrijwel ieder grootschalig bouwproject in of rondom Deventer is professioneel grondverzet noodzakelijk. Bij het bouwen van gebouwen en het aanleggen van wegen is de juiste ondergrond immers essentieel. Grondverzet in Deventer vormt letterlijk de basis van ieder succesvol project. Met grondverzet zorgen we ervoor dat de grond zoals dat heet bouwrijp is.

Dit wil zeggen dat het bouwterrein in de eerste plaats vlak moet zijn. Daarnaast dient het terrein op de juiste hoogte gebracht te worden. Dit kan betekenen dat u grond moet laten afgraven of dat er juist opgehoogd dient te worden. In de praktijk is dit bij vrijwel ieder bouwproject noodzakelijk. Na dit ophogen wordt de overbodige grond afgevoerd en wordt het terrein geëffend. Laat u het grondverzet in Deventer achterwege, dan zal uw bouwproject instabiel en daarmee onveilig opgeleverd worden.

Grondverzet uitbesteden aan specialisten

Duidelijk is dat uw project valt of staat met goed grondverzet. Om dit te kunnen uitvoeren is een opleiding tot Machinist grondverzet noodzakelijk. Onze medewerkers die voor u het grondverzet realiseren hebben de benodigde papieren en kunnen daarnaast beschikken over modern materieel. We hebben onder meer minikranen, rupskranen en grondkippers voor het zwaardere werk, maar kunnen ook het grondwerk voor kleinere projecten verrichten. Daarvoor hebben we specifiek materieel, dat geschikt is voor kleinere doorgangen.

Grondverzet Deventer certificeringen

Overige grondwerken

Naast grondverzet in en nabij Deventer verricht aannemersbedrijf Gerrit Flierman B.V. ook andere grondwerkzaamheden. Zo ontgraven we bouwputten, leggen we riolering aan en plaatsen we drainage. Als allround GWW-aannemer kunt u ieder project aan ons uitbesteden. Op onze pagina over grondwerken ziet u enkele voorbeelden van reeds gerealiseerde projecten.

grondverzet Deventer

Grondverzet in Deventer uitbesteden?

Wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening vragen we u contact op te nemen door te bellen naar 0570-54 20 86 of een e-mail te sturen naar gf@gerritfliermanbv.nl. U ontvangt dan van ons een offerte op maat. Wij kijken er naar uit met grondverzet in Deventer een bijdrage te mogen leveren aan uw bouwproject.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.