Bestrating en verharding

Gerrit Flierman brengt verharding en bestrating aan in alle soorten en maten. De juiste infrastructuur voor het juiste doel, zodat het rendement optimaal is. Wij kunnen straten maken, schoolpleinen aanleggen of kademuren vernieuwen en zijn gespecialiseerd in openbare bestratingsprojecten. Om de productiecapaciteit te verhogen, gebruiken we mechanische hulpmiddelen, zoals bij het machinaal leggen van elementenverhardingen met behulp van vacuüm-units. Hierdoor weten we de kostbare bouwperiode vaak drastisch in te korten. 

Bestratingsprojecten

Benieuwd naar ons werk? Bekijk hieronder een impressie van onze bestratingsprojecten.

Herinrichting Schuilingstraat Deventer

Opdrachtgever: Gemeente Deventer
Plaats: Deventer

Werkzaamheden
Grondwerk, riolering en straatwerk. In de plantvakken is grondverbetering toegepast. Tussen de plantvakken is de bestrating in waaiermotief aangebracht met oude klinkers.

Vervanging Pothoofdkade fase 2

Opdrachtgever: Gemeente Deventer
Plaats: Deventer

Werkzaamheden
straatwerk, grondwerk, aanleggen openbare verlichting, omleggen ondergrondse leidingen, aanleggen groenvoorziening en metselwerk (kademuren).

Aanpak trottoirs Bierstraatbuurt e.o.

Opdrachtgever: Gemeente Deventer
Plaats: Deventer

Werkzaamheden
In samenwerking met de Gemeente Deventer en buurtbewoners is middels een 2 fasen contract invulling gegeven aan de aanpak van de trottoirs in de buurt. Buurtbewoners verwijderen de oude tegels en verdienen hier budget mee om de buurt naar eigen inzicht te verfraaien en te vergroenen met o.a. bankjes, gevel- en boomspiegeltuintjes.