Bestrating Apeldoorn

Als specialist in projectmatige bestrating in de regio Apeldoorn dragen we graag bij aan de realisatie van openbare bestratingsprojecten van onder meer gemeenten, provincies, bouwbedrijven, scholengemeenschappen en andere professionele en publieke instanties. Wij van aannemersbedrijf Gerrit Flierman B.V. bieden een infrastructurele oplossing voor ieder bestratingsvraagstuk en voeren dit tot in perfectie uit. Met het modernste materieel en uitsluitend goed geschoolde en ervaren vakmensen gaan wij te werk. 

Projectmatige bestrating in en nabij Apeldoorn

Ons aannemersbedrijf is zoals gezegd gespecialiseerd in het uitvoeren van bestratingswerk op projectmatige basis in en rondom Apeldoorn en Deventer. Daarbij fungeren we als professionele partner van onder meer gemeenten en provincies. U heeft een vast aanspreekpunt en na het maken van duidelijke afspraken over de totstandkoming van uw bestratingsopdracht laat u de uitvoering met een gerust hart over aan onze vakmensen. Tot ons portfolio behoort onder meer het bestraten van schoolpleinen, openbare wegen, stads- en dorpspleinen en bedrijventerreinen.

We kunnen bij ons bestratingswerk in Apeldoorn gebruikmaken van ons eigen uitgebreide machinepark. Doordat we ons materieel in eigen beheer hebben zijn we niet afhankelijk van externe partijen, zodat we snel en efficiënt kunnen werken. Op die manier kunnen we altijd aan uw opleverdeadline voldoen, ook wanneer deze krap is.

Hét aannemersbedrijf van de regio Apeldoorn

Het berust naar alle waarschijnlijkheid niet op toeval dat u, op zoek naar een partner voor bestrating in Apeldoorn, bij Gerrit Flierman B.V. bent uitgekomen. Als grote projectbestrater uit de regio zijn wij een bekende naam in onder meer Apeldoorn, Deventer en omstreken. Op onze pagina werkzaamheden ziet u hoe we recentelijk onder meer het terrein van Pallethandel Apeldoorn opnieuw inrichtten en de Pothoofdkade in Deventer compleet vervingen.

Bestrating Apeldoorn certificeringen
Bestrating Apeldoorn

Bestrating in Apeldoorn? Neem contact met ons op

Voor een samenwerking met ons aannemersbedrijf voor bestrating in Apeldoorn vragen wij u contact met ons op te nemen. Dit kan door te bellen naar 0570-54 20 86, een e-mail te sturen naar gf@gerritfliermanbv.nl of met behulp van ons contactformulier. We werken voornamelijk in opdracht van (lokale) overheden en bouwbedrijven, maar ook voor andere openbare bestratingswerkzaamheden in of rondom Apeldoorn kunt u ons benaderen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.