Vacature: grondwerker(s) (m/v)

Gerrit Flierman B.V. is een aannemersbedrijf, een familiebedrijf dat werkt in de openbare ruimte! Wij hebben vakkundigheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Met een vast team van goede vakmensen werken wij voor overheden, bedrijven en particulieren aan bouwputten, verhardingen, rioleringen en leidingen.

Wat ga je doen?

Samen met de uitvoerder stel je vast welke werkzaamheden moeten gebeuren en vervolgens ga je zelfstandig aan de slag. Vanuit tekening bepaal je hoe je het werk aanpakt en samen met je collega’s ga je het uitvoeren, machinaal en met de hand.

Jouw werk is afwisselend. De ene dag graaf je sleuven voor een bio gasleiding, een andere dag egaliseer je de ondergrond voor een schoolplein en de week erop plaats je kolken voor een weg in Deventer. Je werkt nauw samen met de machinisten en met de stratenmakers. Binnen dit team zijn jullie flexibel en helpen jullie elkaar.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een of twee grondwerkers die gedreven zijn onze werken goed en efficiënt te realiseren. Deze functie past goed bij iemand die het leuk vindt én die het inzicht heeft zelfstandig aan de slag te gaan in verschillende situaties en voor verschillende klanten. Jij houdt juist van deze afwisseling en werkt graag in een team.

Heb je nog niet alle kennis en ervaring, maar wil je deze in de praktijk opdoen, dan leiden we je graag intern op! We zijn aangesloten bij InfraVAK en hebben een leermeester in dienst.

Achtergrond

  • Ervaring in grondwerk is een pré;
  • Bij voorkeur heb je een rijbewijs;
  • We staan ook open voor mensen in een BBL traject.

Over ons

Je gaat werken bij Gerrit Flierman B.V., een ondernemend familiebedrijf. We werken vanuit vertrouwen in een vast team met korte lijnen. Bij ons krijg je direct een vaste aanstelling. Wie je bent is voor ons belangrijker dan wat je al kunt. We zien graag de persoon achter de functie en bieden doorgroei- en scholingsmogelijkheden. We staan open voor jouw ideeën.

Ons aanbod

  • Contract voor onbepaalde tijd;
  • Een fulltime werkweek;
  • Een werkbus van de zaak;
  • Marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.