Over ons

Het aannemersbedrijf waar u op kunt bouwen!
Gerrit Flierman B.V. is een GWW-aannemer waarbij vakkundigheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Wij werken met een vast team van goed opgeleide vakmensen die desgewenst met u meedenken en oplossingen aandragen.

Verzekerd van het juiste materieel en personeel

Door de diversiteit en flexibele inzetbaarheid van zowel personeel als machines van Gerrit Flierman B.V., beschikt u gedurende een project altijd over de juiste mensen met het juiste gereedschap. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Sterk netwerk

Gerrit Flierman B.V. heeft in de loop der jaren een omvangrijk en solide netwerk van vaste onderaannemers, leveranciers en andere gespecialiseerde bedrijven opgebouwd. In samenwerking met deze bedrijven kunnen we de meest uiteenlopende en complexe vraagstukken aanpakken.

Onze werkzaamheden

In de loop der jaren heeft Gerrit Flierman B.V. een indrukwekkende reputatie opgebouwd en zich onderscheiden als een vakkundig en flexibel aannemersbedrijf in de grond-, wegen- en waterbouwsector (GWW). Tot onze klantenkring behoren bedrijven, overheden en particulieren. Wij zijn specialist in:

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Onze reputatie houden we hoog door onze bedrijfsprocessen doorlopend te evalueren en waar mogelijk te verbeteren. Alle medewerkers zijn gekwalificeerd en goed opgeleid, daarnaast volgen ze periodieke bijscholingen. Die kwaliteit is terug te zien in onze projecten.

Wij zijn lid van Bouwend Nederland, InfraVak, SEB erkend en erkend SBB leerbedrijf.