GERRIT FLIERMAN

GERRIT FLIERMAN B.V.

Onbezorgd spelen op Jumpy speelvloeren uit Deventer

Vindt u het belangrijk dat kinderen veilig en onbezorgd kunnen spelen op speelplaatsen, schoolpleinen en in andere speelomgevingen? Kies dan voor Jumpy speelvloeren. Verkrijgbaar in maar liefst 24 basiskleuren zorgen Jumpy speelvloeren voor een veilige en kleurrijke plek voor kinderen om te spelen. Laat u hier inspireren door de verschillende voorbeelden. Maar laat u zich er niet door beperken, want Jumpy speelvloeren bieden u creativiteit zonder grenzen.

Enkele voordelen van Jumpy speelvloeren

  • 24 Basiskleuren
  • Iedere vorm mogelijk
  • Hygiënisch
  • Weinig onderhoud
  • Milieuvriendelijk
  • Veilig

Waarom de Jumpy valdempende speelvloer?

De Jumpy speelvloer is een valdempende vloer bestaande uit een basis van gerecycled rubber en een toplaag van gekleurd EPDM. De vloer voldoet aan alle geldende normen. Een aantal redenen om te kiezen voor deze duurzame en milieuvriendelijke vloer:

Onbegrensde mogelijkheden

De vloer kan in 24 basiskleuren worden uitgevoerd. Hierdoor is het product zowel toepasbaar voor vrolijk gekleurde speelplaatsen als in een meer natuurlijke speelomgeving.

Verschillende vormen en overgangen zijn mogelijk. Hierbij kunt u denken aan het aanbrengen van een spelelement in een afwijkende kleur, bijvoorbeeld een hinkelpad. Of uw logo in een afwijkende kleur verwerkt in de vloer. Creativiteit zonder grenzen.

Valbeveiliging

Een gelijkmatige valdemping als gevolg van de sterk elastische eigenschappen van rubber. De valdemping voldoet uiteraard aan NEN-EN 1177.

Duurzaam en milieuvriendelijk

De rubberen ondervloer wordt gemaakt van gerecyclede autobanden. De vloer is naadloos en sterk verdicht, waardoor het minder vandalisme gevoelig is en een lange levensduur heeft. Wanneer u voor dit product kiest, heeft u geen last van vervanging of aanvulling als gevolg van verrotting of slijtage.

Weinig onderhoud en snel bespeelbaar

Door een goede afwatering is de vloer zelfreinigend, sneldrogend en snel weer bespeelbaar. Er kan niet in de vloer gegraven worden waardoor vuil en gevaarlijke voorwerpen direct zichtbaar zijn.

Wanneer u vrijblijvend contact met ons opneemt via het contactformulier voorzien wij u graag van verdere informatie.

Weinig onderhoud en snel bespeelbaar Naar het contactformulier

Jumpy vloer voor een lange levensduur in een natuurlijk ontwerp

Jumpy Mulch® is een nieuw innovatief product ontwikkeld voor valbeveiliging oppervlakken, recreatiegebieden en voetpaden. De Jumpy Mulch® heeft een bijzonder natuurlijke uitstraling. Als een waterdoorlatende ondergrond is Jumpy Mulch® hygiënisch en een economisch alternatief voor organische mulch. Een naadloos mulchoppervlak maakt onbelemmerd en veilig speelplezier mogelijk.

Hygiënisch en zuinig

Een Jumpy Mulch® oppervlak is gemakkelijk hygiënisch schoon te houden. Het materiaal staat niet toe dat schimmels en bacteriën ontstaan. Een EPDM-oppervlak biedt tal van voordelen: het is extreem duurzaam, niet te verspreiden, er is geen noodzaak voor nieuwe aanleg en er zijn geen verborgen onderhoudskosten. Daarom is een Jumpy Mulch® vloer hygiënisch, duurzaam en economisch.

Zeer veelzijdig

Op speelplaatsen of loopbruggen, op maneges of bloembedden, de nieuwe Jumpy Mulch® is zeer veelzijdig en heeft een zeer natuurlijke uitstraling. Als PU-composietmateriaal is Jumpy Mulch® bijzonder geschikt voor oppervlakken en gebieden die intensief worden gebruikt. Mulch is beschikbaar in een brede waaier van kleuren die bijna onbeperkte mogelijkheden voor creatieve ideeën biedt. De verf wordt voor 100% vermengd met de mulch waardoor de oppervlakken een bijzonder natuurlijke, hoogwaardige uitstraling aannemen.

Absoluut kleurvast

Jumpy Mulch® is gemaakt van milieuvriendelijk en nieuw materiaal dat geen gezondheidsrisico's kent. Het product is 100% geverfd, wat betekent dat de kleur niet slijt, zelfs niet na jaren van gebruik. Verder is mulch geurvrij en niet schadelijk voor de gezondheid. Het basismateriaal is gemaakt van zwavel-uitgeharde EPDM en tests wijzen uit dat ook na tientallen jaren het product uitzonderlijk weerbestendig is en daardoor zijn duurzaamheid wereldwijd bewezen heeft.

Jumpy vloer voor een lange levensduur Bel of mail voor meer informatie over Jumpy speelvloeren