GF logo

GERRIT FLIERMAN B.V.

Grondwerken in Apeldoorn, Deventer en omgeving

Het bouwrijp maken van terreinen voor nieuw te bouwen objecten, het ontgraven van bouwputten tot enkele 10.000 m³, het spitten en afwerken van tuinen voor oplevering van een project. Het zijn slechts een aantal voorbeelden van het soort grondwerken dat aannemersbedrijf Gerrit Flierman B.V. uitvoert. We beschikken over modern materieel waarmee we onze grondwerkzaamheden efficiënt uitvoeren. Dit maakt zowel een strakke tijdsplanning als strikte budgettering haalbaar. Onze grondwerkers treft u voornamelijk op bouwterreinen in regio Apeldoorn en Deventer.


Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan contact op via 0570-54 20 86 of stuur een bericht.

Grondwerkprojecten van aannemersbedrijf Gerrit Flierman

Als aannemer hebben we grondwerkprojecten uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers in onder meer regio Apeldoorn, in Deventer en in Utrecht. Gedurende het hele proces zorgen we voor de afvoer van zowel schone als vervuilde grond. Uiteraard verzorgen we ook de levering van de benodigde bouwstoffen zoals diverse soorten zand, grond en grind.

Neem direct contact op

Grondwerkprojecten

Terreininrichting Museum More


Opdrachtgever: Koninklijke Ginkel Groep

Plaats: Gorssel

Werkzaamheden: de parkachtige inrichting van het museum is door architect Michael van Gessel zo ontworpen dat het museum ‘verbinding maakt met de omgeving’. Wij hebben het grondwerk, de riolering, de verharding en de verlichting verzorgd. Hierbij zijn mooie materialen gebruikt, zoals gebakken

klinkers en Belgisch hardsteen.

Nieuwbouw U3 school voor VSO Utrecht


Opdrachtgever: Goosen Te Pas Bouw
Plaats: Utrecht

Nieuwbouw PNO Boreelkazerne


Opdrachtgever: Aan de Stegge Twello vof
Plaats: Deventer

Werkzaamheden: ontgraven, zeven en afvoeren van 50.000 m³ schone en Categorie 1 grond, uitkomend puin ter plaatse breken en verwerken (circa 4.500 m³), leveren en aanbrengen van 16.000 m² straatwerk ten behoeve van de parkeergarage.Nieuwbouw basisschool De Vijf-er

Opdrachtgever: Paul Hardonk Bouw
Plaats: Deventer

werkzaamheden: grondwerk, drainage, bestrating, riolering, plaatsen speeltoestellen en beplanting.

Aannemer nodig voor grondwerken in Apeldoorn en omgeving?

Het grondwerk van uw bouwproject laat u over aan een ervaren aannemer. Gerrit Flierman maakt uw bouwterrein bouwrijp en zorgt ook voor de afwerking van uw project. Neem contact op met ons aannemersbedrijf voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Wilt u meer weten over onze projecten?

Wij geven u graag meer informatie over onze ervaring en projecten. Neem contact op via 0570-54 20 86 of stuur een bericht als u meer wilt weten of een offerte aan wilt vragen.

Neem vrijblijvend contact op