Riolering; Riool aanleg;  Riool onderhoud; Grondwerk;
Gerrit Flierman b.v.

Aanleg, onderhoud en renovatie van rioleringen in de buurt van Apeldoorn en Deventer

Op het gebied van hemelwater- en droogweerafvoer bestaan onze werkzaamheden uit de aanleg van nieuwe rioleringen, maar ook uit renovatie en onderhoud aan het bestaande riool. Gerrit Flierman heeft veel ervaring met het leggen en uitgraven van riool. Zowel systemen uitgevoerd in beton, PVC, gres en PE als vrijverval- en drukriolering.

 

Innovatief omgaan met afvalwater
We houden de laatste ontwikkelingen op het gebied van hergebruik van afvalwater, afkoppeling en infiltratie scherp in de gaten. Moderne technieken, zoals het toepassen van geperforeerde materialen om 'schoon' afvalwater direct terug te kunnen laten vloeien in het milieu, passen we enthousiast toe

 

Advies vanaf de ontwerpfase
Voor het dimensioneren van rioleringen beschikt Gerrit Flierman b.v. over betrouwbare berekeningsmethoden, die al in de ontwerpfase een accuraat advies opleveren voor opdrachtgevers.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0570-542086 of stuur ons een bericht.

Rioleringsprojecten

Herinrichting Buiten Noorderberg Deventer 

Opdrachtgever: Gemeente Deventer
Plaats: Deventer
Werkzaamheden: opnemen bestaande verharding en riolering, aanbrengen nieuw betonnen riool, leveren en aanbrengen verhardingen (circa 21.000m2)

Nieuwbouw scholencomplex 't Brewinc

Opdrachtgever: Schutte Bouw & Ontwikkeling
Plaats: Doetinchem
Werkzaamheden: grondwerk voor de bouwput, aanbrengen EPS-aanvulling tegen gebouw, leveren en aanbrengen riolering en pompputten, leveren en aanbrengen verharding, inclusief keerwanden en dergelijke, leveren en planten groenvoorziening

 

Aanleg drukriolering buitengebied

Opdrachtgever: Gemeente Lochem Plaats: Lochem
Werkzaamheden: aanleg 32 km drukriolering en vrijvervalriolering, alle bijkomende werkzaamheden.