Riolering; Riool aanleg;  Riool onderhoud; Grondwerk;
Gerrit Flierman b.v.

Ook sterk in milieuwerk in Apeldoorn, Deventer en omstreken

Gerrit Flierman b.v. voert alle milieuwerken voor u uit. We verzorgen het project van begin tot eind. Bijvoorbeeld het verwijderen van asbest en het saneren van de bodem of het grondwater. Maar ook sloopwerkzaamheden en het aanleggen en  inrichten van een tankstation voeren wij graag voor u uit.

 

Veiligheid en milieu

Efficiënt recyclen
We gaan efficiënt te werk door vrijgekomen schoon puin ter plaatse te breken en te hergebruiken als fundering voor nieuw aan te leggen infrastructuur. Alle andere vrijgekomen materialen worden gesorteerd en afgevoerd naar gespecialiseerde verwerkingsbedrijven, zodat er weer nieuwe grondstoffen van kunnen worden gemaakt.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0570-542086 of stuur ons een bericht.
 

Milieuwerkprojecten

Nieuwbouw distributiecentrum Heineken

Opdrachtgever: Aan de Stegge Twello vof
Plaats: Oss
Werkzaamheden: leveren en verwerken van zand (circa 40.000 m3, leveren en verwerken menggranulaat (circa 18.000 ton), leveren en aanbrengen terreinriolering.

Nieuwbouw kantoor Le Maire

Opdrachtgever: Schutte bouw & ontwikkeling
Plaats: Arnhem
Werkzaamheden: ontgraven en zeven van circa 4500m3 grond, leveren en aanbrengen riolering, leveren en aanbrengen straatwerk.

Renovatie Tankstation Dul

Opdrachtgever: Aleq, Gemeente Wijhe
Plaats: Wijhe
Werkzaamheden: opnemen bestaande tanks, nieuwe tanks leggen, grondwerk voor leidingwerk en vloeistofdichte verharding, overige infrastructuur.