Riolering; Riool aanleg;  Riool onderhoud; Grondwerk;
Gerrit Flierman b.v.

Grondwerken in Apeldoorn, Deventer en omgeving

Onder grondwerken verstaat Gerrit Flierman b.v. onder meer het bouwrijp maken van terreinen voor nieuw te bouwen objecten, het ontgraven van bouwputten tot enkele 10.000m3 tot en met het spitten en afwerken van tuinen voor oplevering. Wij zijn actief in de omgeving Apeldoorn en Deventer.

Gedurende het hele proces zorgen we voor de afvoer van zowel schone als vervuilde grond. Uiteraard verzorgen we ook de levering van benodigde bouwstoffen zoals diverse soorten zand, grond en grind.

Gerrit Flierman b.v. beschikt over een modern materieelpark waarmee werkzaamheden efficiënt uitgevoerd worden. Dit maakt zowel een strikte tijdsplanning als budgettering haalbaar.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact op via 0570-542086 of stuur een bericht.
 

Grondwerkprojecten

Terreininrichting Museum More 

Opdrachtgever: Koninklijke Ginkel Groep
Plaats: Gorssel
Werkzaamheden: de parkachtige inrichting van het museum is door architect Michael van Gessel zo ontworpen dat het museum ‘verbinding maakt met de omgeving’. Wij hebben het grondwerk, de riolering, de verharding en de verlichting verzorgd. Hierbij zijn mooie materialen gebruikt, zoals gebakken klinkers en Belgisch hardsteen.

Nieuwbouw U3 school voor VSO Utrecht

Opdrachtgever: Goosen Te Pas Bouw
Plaats: Utrecht

Nieuwbouw PNO Boreelkazerne

Opdrachtgever: Aan de Stegge Twello vof
Plaats: Deventer
Werkzaamheden: ontgraven, zeven en afvoeren van 50.000 m3 schone en Cat.1 grond, uitkomend puin ter plaatse breken en verwerken (circa 4.500 m3), leveren en aanbrengen van 16.000 m2 straatwerk ten behoeve van de parkeergarage.

Nieuwbouw basisschool De Vijf-e

Opdrachtgever: Paul Hardonk Bouw
Plaats: Deventer 
Uitgevoerde werkzaamheden: grondwerk, drainage, bestrating, riolering, plaatsen speeltoestellen en beplanting.