Riolering; Riool aanleg;  Riool onderhoud; Grondwerk;
Gerrit Flierman b.v.

Bestrating in omgeving Deventer

Bestrating in Deventer vakkundig gelegd door Gerrit Flierman b.v.

Perfect aangelegd straatwerk is de bekroning van ieder (bouw)project. Voor het beste resultaat op het gebied van bestrating in Deventer kunt u altijd rekenen op de deskundigheid van Gerrit Flierman b.v. Onze gekwalificeerde vakmensen brengen wegverhardingen zodanig aan, dat uw infrastructuur optimaal kan functioneren. Dankzij onze gestructureerde bedrijfsprocessen leggen we straten altijd zo efficiënt mogelijk aan. Bij al onze werkzaamheden maken we bovendien gebruik van ons moderne materieel. Dat is precies de reden dat wij vaak door overheden, gemeentes en bedrijven worden ingeschakeld voor het aanbrengen van staatstenen en wegverharding. 

Alle soorten wegdek voor een scherpe prijs

Of het nu gaat om openbare projecten of particuliere opdrachten, ons vaste team zorgt ervoor dat bestrating in omgeving Deventer vakkundig en volgens planning gelegd wordt. Bovendien denken wij graag met u mee om oplossingen te vinden voor eventuele vraagstukken. Wij adviseren u graag over de verschillende legverbanden die er mogelijk zijn in bepaalde situaties. Behalve voor het aanleggen van straten, pleinen, bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen is Gerrit Flierman b.v. uit Bathmen ook uw betrouwbare partner voor grondwerken, bodemsanering en aanleg van riolering. 

Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit

Wilt u straatwerk laten leggen door onze professionals, of is uw tuin na een grondige renovatie toe aan nieuwe sierbestrating? Wij bieden u een ruime keuze uit vele soorten straatstenen, tegels en klinkers in diverse maten. Bij iedere opdracht profiteert u van onze ervaring, expertise en flexibele inzetbaarheid. Wilt u een offerte aanvragen voor bestrating in Deventer? Bel ons dan op 0570-542086, of laat een bericht achter via ons contactformuler. U hoort snel van ons.